Close

7000m² Muziek bij Interiors Zaventem

Bij de vernieuwing van het winkelconcept van Trendhopper naar Interiors Zaventem opteerde men voor het concept van 4 afdelingen onder één dak. In een winkel van meer dan 7000m² met een modern interieur, kon een goed klinkend en onopvallend muzieksysteem niet ontbreken. Het advies van Bluesoundcenter werd gevraagd om een degelijke, maar toch budgetvriendelijke oplossing te bieden.

Na een studie van de winkelomgeving werd er samen gekozen om de winkel te voorzien van muziek met de laatste nieuwe streaming technieken. De Bluesound streaming technologie biedt de mogelijkheid om per afdeling een muziekkeuze te maken, gaande van standaard radio zenders en zelfgemaakte playlists tot muziek afkomstig van streaming sites zoals Tidal, Spotify, enz…

Het geheel wordt volledig aangestuurd door de BluOs software en is via tablet, PC of een App op je smartphone (Android of iOS) te bedienen.

De 4 winkelzones kunnen alle dezelfde muziek spelen of men kan opteren om deze zones afzonderlijk aan te sturen en te voorzien van aangepaste sfeermuziek. Dit wordt mede mogelijk gemaakt via krachtige meerkanaals versterkers.

Het op maat gemaakte systeem bestaat uit Bluesound Node2 High-res streamers, NAD CI 980 8-kanaals eindversterkers en Dali Zensor Pico luidsprekers. Het is modulair uitbreidbaar en future proof.

Indien u meer info wenst over de mogelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren!

Project Details
  • Client: Interiors Zaventem

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *